Jurnalul.ro Sport Fotbal international Thiago, fiul lui Messi, a marcat un gol de la distanță în victoria cu 10-1 a echipei Inter Miami U13

Thiago, fiul lui Messi, a marcat un gol de la distanță în victoria cu 10-1 a echipei Inter Miami U13

de Redacția Jurnalul    |   

Thiago, fiul lui Lionel Messi, a marcat un gol de la distanță pentru Inter Miami, echipa U13 obținând o victorie zdrobitoare cu 10-1 în deschiderea sezonului. Antonela Roccuzzo a jucat rolul de „mamă de fotbalist” pentru familia Messi la acest meci.

Thiago a purtat același tricou cu numărul 10 pe care celebrul său tată îl poartă pentru echipa de seniori a lui Inter Miami și pentru naționala Argentinei. El a făcut cinste acestui tricou cu un șut din afara careului, perfect executat, pe jos, lângă bară.

Thiago Messi a câștigat deja trofee cu echipa de juniori a lui Inter Miami și își croiește propriul drum spre statutul de jucător profesionist, deși mai are mult până să fie considerat pregătit să calce pe cele mai ilustre urme ale tatălui său.

Lionel Messi, de opt ori câștigător al Balonului de Aur, nu a fost prezent, deoarece încă își continuă recuperarea după accidentarea la gleznă suferită în finala Copa America 2024. Se așteaptă ca Messi să își facă mult așteptata revenire în activitate la 14 septembrie, într-o confruntare din MLS cu Philadelphia Union.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: messi thiago inter miami
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri