Jurnalul.ro Timp liber Mihai Bendeac, suspendat de tavan minute în şir

Mihai Bendeac, suspendat de tavan minute în şir

Primăvara aceasta, Antena 1 pregăteşte telespectatorilor nu doar o ofertă extraordinară  de programe şi emisiuni, ci şi o grafică nouă, la filmările căreia au participat toate vedetele postului, sub coordonarea echipei de producţie Antena Group. În cele peste 60 de ore de filmare propriu-zisă, fiecare vedetă a avut de dus la bun-sfârşit un scenariu bazat fie pe formatul emisiunii pe care o prezintă, fie pe abilităţile personale. Deşi s-a lucrat la foc automat, distracţia şi-a găsit şi ea locul pe platoul de filmare.

Una dintre cele mai „chinuite” vedete din cadrul acestei producţii a fost Mihai Bendeac. Pentru momentul său, unul, aşa cum era de aşteptat, cu final neaşteptat, actorul a fost nevoit să filmeze minute în şir, suspendat de tavan. Şi pentru că şi-a dorit ca totul să fie perfect, Mihai Bendeac a cerut să fie ridicat de nu mai puţin de 8 ori.

 Răzbunare sau nu, de o astfel de filmare a avut parte şi unul dintre colegii săi de la „În puii mei!”, actorul Vlad Drăgulin. Alături de Mihai Bendeac, Vlad a filmat un scheci inspirat din super-producţia cinematografică „Singur acasă”.

Super-comedia revine din 16 martie, de la 20:30, la Antena 1. Cele mai vizibile personaje ale momentului se reîntorc pe micile ecrane pentru un nou sezon al show-ului „În puii mei!”, sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”. În fiecare seară de miercuri, telespectatorii sunt aşteptaţi din nou la o porţie sănătoasă de râs alături de îndrăgitele personaje ale emisiunii, dar şi de o serie de personaje noi, cu poveşti cel puţin la fel de savuroase şi amuzante ca cele din sezoanele anterioare.

Subiecte în articol: mihai bendeac
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri