Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Dragoş Pîslaru, despre participarea sa la alegerile parlamentare din acest an

Ministrul Dragoş Pîslaru, despre participarea sa la alegerile parlamentare din acest an

 Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Dragoş Pîslaru, a declarat joi că nu va participa la alegerile parlamentare şi că, deşi a primit invitaţii "extrem de onorante", a ales să ducă la capăt proiectele începute la minister.


"Am auzit în ultima vreme de o întreagă pleiadă de interpretări şi care m-au plasat politic într-o parte sau în alta a spectrului. Vestea este destul de clară: nu voi participa la aceste alegeri parlamentare", a spus Dragoş Pîslaru, prezent la a XXI-a ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţii din Capitală.

Ministrul a subliniat că a venit ca parte a unui proiect, a unui Guvern care şi-a planificat un program ambiţios, iar la Ministerul Muncii a propus reforme de substanţă şi că misiunea sa este să se ocupe de reformele începute.

"Eu consider că am primit nişte invitaţii extrem de onorante de a mă implica în viaţa politică. Am avut de pus în balanţă a-mi termina proiectele cu care am început, a-mi face treaba într-un mod profesionist şi a duce la capăt proiecte dificile. Nu uitaţi că suntem în plină derulare a discuţiilor pe legea salarizării unitare, avem o dezbatere care va fi destul de aprigă spre sfârşitul anului pe salariul minim şi noul nivel, avem o întreagă reformă pe care am propus-o pe partea de asistenţă socială, de trecere dinspre un pachet de beneficii pasiv către servicii active şi aici cadrul normativ este unul complex şi avem o serie întreagă de proiecte normative pe care trebuie să le punem în practică şi acest lucru nu este o contrareacţie la politică", a explicat Dragoş Pîslaru.

Sursa: AGERPRES

Subiecte în articol: dragos pislaru
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri