Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un bărbat de 36 de ani a fost reținut după ce a intrat cu mașina într-o turmă de porci mistreți

Un bărbat de 36 de ani a fost reținut după ce a intrat cu mașina într-o turmă de porci mistreți

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a intrat cu mașina într-o turmă de porci mistreți. Polițiștii au găsit la fața locului șapte animale moarte. Bărbatul este cercetat pentru braconaj.

„La data de 20 iulie 2024, în cursul nopții, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ungheni au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Crăciunești, în apropierea pădurii, un bărbat ar fi lovit cu autoturismul său o turmă de porci mistreți. La fața locului, au fost identificați șapte porci mistreți decedați, care, ulterior, au fost lăsați în custodia paznicului de vânătoare, fiind transportați la D.S.V.S.A Mureș, în vederea efectuării necropsiei. De asemenea, la locul săvârșirii faptei, s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Mureș, în vederea efectuării de cercetări specifice conform competențelor”, anunță IPJ Mureș.

Cel bănuit de comiterea faptei, un bărbat, de 36 de ani, din Crăciunești, a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: mistreti braconaj masina turma
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri