Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt: Două persoane au decedat şi trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN65

Olt: Două persoane au decedat şi trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN65

Două persoane au decedat şi trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă pe DN65, la Pădurea Saru, între două automobile în care se aflau nouă persoane, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

După accident două persoane au rămas încarcerate şi au fost scoase din maşini de către echipajele ISU.

Una dintre persoanele găsite încarcerate a decedat, iar a doua persoană este rănită, a fost stabilizată şi primeşte îngrijiri de la echipajul medical de pe elicopterul SMURD, urmând a fi transportată la spital.

O altă persoană decedată a fost găsită de echipajele de intervenţie, fără semne vitale, în afara maşinilor. Alte două persoane sunt rănite, dar conştiente şi în stare stabilă. Patru persoane nu prezintă urme de traumă şi au refuzat examinarea şi transportul la spital.

În accident au fost implicate două autoturisme, unul cu şapte locuri şi în care se aflau şapte persoane şi un altul în care se aflau două persoane.

Traficul rutier pe DN 65, la Pădurea Saru, se desfăşoară pe un sens, alternativ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ ) Olt, Alexandra Dicu, accidentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv de carosabil umed.

În aceeaşi zonă au mai avut loc anul acesta două accidente rutiere mortale, în urma cărora şi-au pierdut viaţa şase persoane, printre acestea doi copii şi o femeie însărcinată. AGERPRES

Subiecte în articol: accident DN65
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri