Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziții la proxeneți care au obligat fete să se prostitueze în România și Germania

Percheziții la proxeneți care au obligat fete să se prostitueze în România și Germania

de Redacția Jurnalul    |   

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale dâmbovițeni fac luni șase percheziții domiciliare în județele Ilfov și Dâmbovița, într-un caz în care două tinere au fost determinate să practice prostituția în România și Germania.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii Serviciului Investigații Criminale și cei de la Poliția Orașului Găești din cadrul IPJ Dâmbovița, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari și Găești, pun în executare, luni, 6 mandate de percheziție domiciliară.

Perchezițiile se fac în județul Dâmbovița și una în județul Ilfov, în cadrul a două dosare penale întocmite pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și furt.

„În ceea ce privește cauza penală instrumentată la nivelul structurii de investigații criminale, din probatoriul administrat, a rezultat că, în perioada 2017-2014, patru persoane ar fi determinat două tinere la practicarea prostituției, prin închirierea de apartamente și prin crearea unor anunțuri în mediul online, atât în România, cât și în Germania. Cu privire la dosarul penal întocmit pentru furt, acesta privește fapte de sustragere de bunuri din locuințe și anexe de pe raza județului Dâmbovița”, transmite, luni, Poliția Română.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate, mai multe persoane fiind conduse la audieri, apoi, în funcție de aspectele constatate, să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: perchezitii perchezitii prostitutie politia
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri