Jurnalul.ro Timp liber Monden Adriana Trandafir e “doamna Scărlătescu”! Actriţa spune că e ca şi măritată cu chef Scărlătescu

Adriana Trandafir e “doamna Scărlătescu”! Actriţa spune că e ca şi măritată cu chef Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu, actria Valentina Fătu i mama Adrianei Bahmueanu cad în plasă vineri, 12 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediie a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentată de Dan Negru.

 

Adriana Trandafir se aliază cu Chef Florin Dumitrescu i Chef Sorin Bontea ca să-l păcălească zdravăn pe Chef Scărlătescu. Actri mărturisete că ideea acestei farse a plecat de la asemănarea izbitoare a lui Cătălin cu… soul ei. “De când a apărut la TV acest om nu mai am linite, pentru că lumea îl confundă pe soul meu cu el. Unii chiar mi s-au adresat cu “doamna Scărlătescu ”, povestete Adriana, în show-ul lui Dan Negru. Ce farsă i-au făcut cei trei lui Scărlătescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vinerea aceasta.

 

În aceeai ediie, Adriana Bahmueanu se răzbună pe mama ei, iar Vasile Muraru îi plătete o poliă colegei sale de scenă, Valentina Fătu. Cum anume? Evident, pregătindu-le câte o farsă.

 

Trebuia să-i fac mamei “o bucată”, pentru că nu mă lasă în nici o dimineaă să-mi beau linitită cafeaua. Are o fixaie ca, de la prima oră, să înceapă o discuie despre ce facturi au venit, ce facturi au mai rămas de plătit i aa mai departe... Dar i-am făcut-o i eu, să vadă i ea cum este”, spune realizatoarea de la Antena Stars.

 

La rându-i, Vasile Muraru e mulumit de ceea ce a pus la cale pentru colega sa, Valentina Fătu. “Tot timpul, la cabină, râdea de farsele care mi s-au făcut la “Plasa de stele”. Acum să vedei ce i-am pregătit eu!”, spune actorul.

 

Care dintre farsori va fi premiat de juraii Lidia Buble, Dorian Popa i Cătălin Bordea cu trofeul “Negrul de Aur”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 12 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediie a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentate de Dan Negru.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri