Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițistul lovit de mașină în timp ce dirija traficul, în stare critică

Polițistul lovit de mașină în timp ce dirija traficul, în stare critică

de Redacția Jurnalul    |   

Polițistul în vârstă de 38 de ani, lovit de o mașină în timp ce dirija circulația pe drumul dintre Sibiu și Cisnădie, este în stare critică. Bărbatul a fost operat și este în comă.

Polițistul în vârstă de 38 de ani a fost dus în noaptea de marți spre miercuri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu cu numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major.

De asemenea, bărbatul are fracturi costale și craniene, hematom subdural și hemotorax.

„Pacientul a fost internat pe secția Neurochirurgie, a fost operat de urgență, iar la momentul acesta se află la Anestezie și Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Accidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri pe drumul dintre Cisnădie și Sibiu. În timp ce conducea mașina, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetățean străin a pierdut controlul direcției de deplasare, a virat brusc stânga și a lovit agentul de poliție care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil, zonă totodată balizată și semnalizată.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: politist lovit masina
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri