Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Premiera Asia Express, lider de piață. Diseară, pe Drumul Zeilor: primul joc de amuletă al sezonului și cursa spre marea imunitate a primei etape

Premiera Asia Express, lider de piață. Diseară, pe Drumul Zeilor: primul joc de amuletă al sezonului și cursa spre marea imunitate a primei etape

de Redacția Jurnalul    |   

Cea dintâi ediție a sezonului 7 Asia Express a adus un început fulgerător al cursei de pe Drumul Zeilor, impunându-se ca lider de piață pe segmentele de public comercial și urban. Cele nouă echipe de vedete au primit primele plicuri roșii cu indicii din partea Irinei Fodor chiar pe aeroportul din Chiang Rai, destinația din nordul Thailandei unde a început aventura. Emoții de nestăpânit, multă tensiune și adrenalină! Cursa continuă în această seară, când concurenții se întâlnesc pentru prima dată cu Irina Fodor pe Drumul Zeilor: urmează cel dintâi joc de amuletă al sezonului 7.

Difuzată de Antena 1 în intervalul 19:58 – 23:40, premiera Asia Express de ieri seară a fost prima opțiune a telespectatorilor pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5.1 puncte de rating și o cotă de piață de 19.6%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 4.8 puncte de rating și o cotă de piață de 18.4%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 5.4 puncte de rating și 16.1% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.8 puncte de rating și 14.4% cotă de piață. În minutul de aur 22:03, 1.163.000 de telespectatori au urmărit cursa de pe Drumul Zeilor.

          Cele nouă echipe de vedete au intrat rapid în miezul acțiunii, confruntându-se cu cel mai greu început din istoria emisiunii. Imediat după aterizarea pe aeroportul din Chiang Rai, au primit primele plicuri roșii care au creat confuzie... Concurenții au ajuns încă de la primele misiuni în inima culturii tribale a Thailandei. După o noapte petrecută chiar la unul dintre triburile din nordul Thailandei, experimentând cel mai auster stil de viață, s-au întrecut într-o cursă cu elefanți, descoperindu-și bagajele în casele unei alte comunități fascinante: tribul femeilor cu gâtul lung, cunoscute în întreaga lume pentru numeroasele inele metalice purtate la gât, ca simbol al frumuseții și grației.

          În seara aceasta, competiția continuă cu prima întâlnire a echipelor cu Irina Fodor pe Drumul Zeilor. Urmează, așadar, cel dintâi joc de amuletă al sezonului 7 – primele două echipe care ajung la ea se califică pentru un joc ce va aduce și avantajul uriaș al unui Joker. Tot diseară echipele vor porni în căutarea primei cazări la ceas de seară, continuând apoi cursa spre marea imunitate a primei etape. ”A fost foarte nasol momentul în care am realizat că trebuie să oprim și să ne căutăm cazare, în loc să ajungem la destinație, așa cum ne-am fi dorit”, a spus Sorin Brotnei. ”A început lucrul de care mă temeam cel mai mult – și anume goana după cazare, pentru că, pe primul loc în topul fricilor mele înainte de plecarea în Asia Express, am pus găsirea cazării”, a spus Mihai Găinușă. Cursa spre prima imunitate îi va provoca, de altfel, pe concurenți să-și înfrunte cele mai diverse frici.

          În goana spre mult dorita răsplată – imunitatea oferind la pachet și relaxarea cazării la hotel – echipele vor avea de rezolvat o enigmă într-una dintre cele mai importante atracții din Chiang Rai, Wat Huay Pla Kang, impresionanta statuie a Zeiței Milosteniei. Cu o arhitectură unică și o înălțime de 25 de etaje, uluitor decorat în interior, templul budist va fi locul uneia dintre cele mai dificile misiuni de pe Drumul Zeilor. Cine va câștiga prima amuletă și cum se vor descurca echipele în lupta pentru marea imunitate a primei etape telespectatorii vor afla urmărind cea de-a doua ediție a emisiunii, în această seară, la Antena 1, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media                         

Copyright: ARMADATA S.R.L.                        

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                        

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 1 septembrie 2024

 

Subiecte în articol: Asia Express Thailanda Chiang Rai
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri