Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Remiză albă, cu suporteri nemulțumiți, în amicalul dintre România și Bulgaria

Remiză albă, cu suporteri nemulțumiți, în amicalul dintre România și Bulgaria

de Redacția Jurnalul    |   

Echipa națională de fotbal masculin a României a remizat marți cu Bulgaria, într-un meci amical de pregătire pentru EURO 2024. Remiza albă, 0-0, a nemulțumit la final o parte a celor peste 19.000 de suporteri care au asistat la meci pe Stadionul Steaua. Vineri, tricolorii întâlnesc Liechtenstein.

România a început ofensiv și a ratat o primă ocazie, când Dennis Man l-a servit în careu pe Răzvan Marin. Execuția acestuia din minutul 3 a fost trimisă în corner de portarul Dyulgerov.

Același Răzvan Marin i-a pasat lui Drăguș, în minutul 19, dar acesta nu a nimerit cadrul porții, după ce a driblat portarul.

Același Drăguș a ratat cea mai importantă ocazie a primei reprize, nereușind să-l învingă pe portarul bulgar din situație unu la unu, în minutul 43.

Repriza a doua a debutat cu un penalty acordat României, în minutul 50, după un fault asupra lui Stanciu. Man a executat fără putere și plasat slab, dând șansa lui Dyulgerov să respingă, după ce a ghicit direcția mingii.

Peste doar două minute, bulgarii l-au pus prima dată la încercare pe Niță, aflat la post la un șut din 10 metri, printre fundașii români.

Edward Iordănescu a făcut mai multe schimbări după minutul 60, trimițând în teren pe Ianis Hagi, Florinel Coman, Daniel Bîrligea, Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș.

Coman și Hagi și-au încercat norocul cu șuturi de la distanță, fără succes însă.

Pe final de meci, bulgarii au fost mai prezenți în jumătatea de teren a tricolorilor, creându-și câteva ocazii, rezolvate de Niță sau de defensiva lui Iordănescu, și pe fondul câtorva greșeli ale românilor.

Meciul s-a încheiat cu o remiză albă, după un joc bun al României în prima repriză, dar neconvingător în partea a doua.

Vineri, România întâlnește, tot pe Stadionul Steaua, reprezentativa Liechtensteinului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: remiza amical România - Bulgaria
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri