Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Pui în crustă crocantă

REŢETA ZILEI: Pui în crustă crocantă

Ingrediente: 500 g pulpe de pui dezosate (se poate folosi orice parte), 100 g pesmet, 100 g parmezan, 100 g fulgi de porumb neîndulciţi, 100 g făină, 2 ouă, sare, piper, boia iute (după preferinţe)

Mod de preparare:

Se taie puiul în cubuleţe potrivite şi se condimentează cu sare, piper şi boiaua. Se mărunţesc fulgii de porum cu un blender sau cu un sucitor de aluat. Peste aceştia se adaugă parmezanul, pesmetul şi se amestecă, apoi se bat ouăle. Se dă puiul prin făină, ouă, combinaţia de parmezan şi se prăjeşte în uleiul încins. Se dă focul mic pentru a nu se arde crusta înainte ca puiul să fie gătit bine în interior. Se serveşte cu garnitură şi sos.

Citeşte şi:

REŢETA ZILEI: Frigărui de pui turceşti

REŢETA ZILEI Aripioare picante şi uşor dulci

Cum să faci cel mai bun bulion

Subiecte în articol: retete simple retete pui
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri