Ingrediente: 700 gr pulpe de pui dezosate, fără piele, un cub de unt. Pentru marinată: o lingură pastă de roşii, o lingură pastă de ardei, un fir de cimbru, o linguriţă de condiment turcesc, 1/2 lingură mentă uscată, 1/2 linguriţă fulgi de chilli, 1/4 linguriţă piper, 2 linguri suc de lămâie, ulei, sare.
Mod de preparare:
Se taie pulpele, se amestecă toate ingredientele pentru marinată şi se pune puiul la marinat în frigider pentru 4 ore, sau peste noapte. Se scoate carnea, se pune pe frigărui (trebuie să fie de aceeaşi dimensiune pentru a se coace în mod egal). Se lasă 15 minute la temperatura camerei, timp în care se încinge tigaia grill şi se lasă 3-4 minute pe fiecare parte, la final se dau cu unt.
Citeşte şi REŢETA ZILEI: Burritos
REŢETA ZILEI Aripioare picante şi uşor dulci
Cum să faci cel mai bun bulion
Rețetă ușoară pentru o duminică liniștită: Clătite americane