Ingrediente:
750 ml vin roşu, două portocale, 30 ml de rom, două linguriţe de zahăr, un lime, o lămâie, cuburi de gheaţă
Mod de preparare:
Pentru sangria, se folosesc în special citrice cum ar fi portocalele, lime, lămâi, dar şi alte fructe precum mere, căpşuni, ananas, mango, pere sau orice doriţi. Într-o carafă de un litru se pune zahărul, sucul de proaspăt stors de la o portocală şi romul. Se amestecă bine, se taie felii cealaltă portocală, lămâia, lime-ul, apoi se taie feliile în sferturi. Se pun în carafă, se adaugă vinul, cuburile de gheaţă şi se amestecă foarte bine. Se lasă puţin la răcit şi se serveşte.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Frittata cu legume
Ceafă de mistreț la cuptor cu legume
Tiramisu cu căpșuni – rețetă de la Chef Paul Siserman