x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Tiramisu cu căpșuni – rețetă de la Chef Paul Siserman

Tiramisu cu căpșuni – rețetă de la Chef Paul Siserman

28 Noi 2016   •   20:30
Tiramisu cu căpșuni – rețetă de la Chef Paul Siserman

Ingredientele  (pentru 4-6 porții)

Căpșuni 1 kg.

Mascarpone 250 gr

Zahăr 200gr

Ouă 2 bucăți

10 pișcoturi

Mentă

 

Mod de preparare:

Se spală fructele, se pun într-un castron și se presară zahărul (mai puțin 3 lingurițe pe care le păstrăm). Când se topește zahărul și se formează destul lichid, se opresc 8 bucăți iar pe celelalte le fierbeți împreună cu zeama până începe să se lege. Apoi opriți focul.

Se freacă mascarponele cu zahărul rămas și făcut pudră și două gălbenușuri.

Puneți în cupe de martini câte 2 linguri de dulceață 1-2 pișcoturi, un strat de mascarpone și dulceața, decorați cu fructele ținute de-o parte și cu frunze de mentă.

 

×
Subiecte în articol: tiramisu cu capsuni