Ingrediente:
250 g ceafă de porc, 200 g carne de porc (fleică), 250 g ficat de porc, 200 g cârnaţi de porc semi-afumaţi, 100 g telemea, 6 căţei usturoi, 30 ml ulei de măsline, ouă, o linguriţă de cimbru, sare, piper
Mod de preparare:
Toată carnea se spală, se taie în bucăţele potrivite, iar cârnaţii se taie în bucăţi mai mici. Se presează usturoiul şi se amestecă cu un pahar cu apă. Se pune ficatul în tigaia încinsă, se lasă 5 minute, apoi se adaugă carnea, se lasă să se pătrundă, apoi se pun cârnaţii. Se pun condimentele, usturoiul şi se mai lasă 5 minute. Se face separat mămăliguţa şi câte un ou pentru fiecare porţie. Carnea este suficientă pentru patru porţii. Se serveşte cu brânză rasă pe deasupra.
Citeşte şi:
Un preparat al lui chef Dumitrescu, în meniul unui restaurant din Paris