Jurnalul.ro Ştiri Observator Sebastian Iacob Moga, noul director general al Loteriei Române

Sebastian Iacob Moga, noul director general al Loteriei Române

Sebastian-Iacob Moga va prelua vineri, 10 ianuarie, şefia Companiei Naţionale Loteria Română, după ce Consiliul de Administraţie a decis în şedinţa de joi numirea acestuia în funcţia de director general, informează instituţia.

Moga îl va înlocui pe Alexandru Mircea Croitoru, care a fost numit în această funcţie în aprilie 2019.

„Principala misiune a Companiei Naţionale Loteria Română S.A. este de a-şi exploata la maxim activităţile, astfel încât veniturile să crească în fiecare an, în vederea susţinerii politicilor guvernamentale de finanţare a unor obiective de interes naţional. Pentru punerea în aplicare a unei strategii coerente, eficiente şi responsabile, s-a considerat ca fiind necesară numirea unui director general care să fie familiarizat cu planurile şi activităţile companiei, a unui lider cu experienţă, dar care să vină cu o nouă viziune în vederea îmbunătăţirii întregului sistem intern de management. Sebastian Iacob Moga îndeplineşte cu succes toate aceste cerinţe, având o vastă experienţă de manager în cadrul Loteriei Române", precizează instituţia într-un comunicat.

Încă din anul 2005, Sebastian Iacob Moga a ocupat mai multe poziţii de conducere la nivelul companiei, inclusiv pe cea de director general şi a coordonat cu succes activitatea mai multor centre teritoriale, fiind un bun cunoscător al operaţiunilor de managament şi marketing. În ultimii ani a deţinut funcţia de manager de zonă al Punctului de Lucru Judeţean Cluj.

Subiecte în articol: Loteria Română
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri