Jurnalul.ro Sport Serena Williams ar putea reveni pe terenul de tenis

Serena Williams ar putea reveni pe terenul de tenis

Serena Williams, prezentă miercuri la un eveniment dedicat start-up-urilor în San Francisco, a spus zâmbind că sunt şanse foarte mari să revină pe terenul de tenis, deşi ultima ediţie a US Open părea să fi marcat încheierea carierei sale, transmite site-ul The San Francisco Standart, citat de L'Equipe.

Jucătoarea americanca în vârstă de 41 de ani a vorbit despre sfârşitul carierei.

"Nu m-am retras. Şansele (să revin) sunt foarte mari. Puteţi veni la mine acasă, veţi vedea că am un teren", a spus sportiva. "Nu m-am gândit niciodată cu adevărat la retragere. Zilele trecute am intrat însă pe teren şi pentru prima dată în viaţă m-am dat seama că nu joc având în vedere o competiţie şi mi s-a părut foarte ciudat", a mai spus Serena.

Învingătoare a 23 de turnee de Mare Şlem, Williams nu a anunţat niciodată în mod public încheierea activităţii sale competiţionale, dar reacţia sa după înfrângerea de la US Open la începutul lunii septembrie au dat de înţeles că ea şi-a luat adio de la terenurile de tenis. În plus,  numele său nu mai apare în prezent în clasamentul WTA. După afirmaţiile sale de miercuri, Williams a lăsat să se înțeleagă că este posibilă o revenire în competițiile sportive.

Subiecte în articol: serena williams
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri