Jurnalul.ro Timp liber Monden Shakira, cu nervii la pământ. Vedeta izbucnește în plâns din orice. Nu va cânta în deschiderea Cupei Mondiale

Shakira, cu nervii la pământ. Vedeta izbucnește în plâns din orice. Nu va cânta în deschiderea Cupei Mondiale

Despărțirea de Gerard Pique a lăsat urme adânci în sufletul celebrei cântărețe, care continuă să sufere din punct de vedere emotional.Potrivit Marca, Shakira nu va cânta în deschiderea Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar, care începe în câteva zile, spre dezamăgirea fanilor.

În pofida faptului că a ajuns recent la un acord cu fotbalistul Barcelonei în privința copiilor fostului cuplu, Shakira nu pare să se simtă bine în acest moment, relatează publicația „Marca”. Emisiunea „Salvame” a dezvăluit o serie de imagini cu artista, într-o stare emoțională complexă.

Informațiile publicației se bazează pe imaginile furnizate de un martor care a fost prezent în același loc cu Shakira. „Era cu doi prieteni, într-o stare proastă.”, a precizat sursa.

„Era îmbrăcată într-un trening și adevărul este că avea o față supărată. Din momentul în care a ajuns, vorbea la telefon în engleză. Cred că a petrecut o oră și jumătate vorbind la telefon. Imediat după ce a închis, a început să plângă. Nu am vrut să ne apropiem de ea pentru că se certa cu prietenele ei.”, a relatat sursa.

„Mama mea este o mare fană, i-am spus: «Ei bine, este imposibil să te apropii de ea pentru a-i cere o fotografie.». Vă spun, toată lumea a văzut că era ea și nimeni nu s-a apropiat de noi!”.

Recent, cuplul și avocații lor au convenit ca ambii copii să se mute la Miami cu Shakira, în loc să rămână în Barcelona cu Pique.

"S-a confirmat că Shakira nu va cânta la ceremonia de deschidere. Nu ni s-a spus, însă, dacă artista va avea un alt rol pe perioada Cupei Mondiale", transmite Marca.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: shakira gerard pique cupa mondială
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri