Jurnalul.ro Ştiri Locale Competiție internațională de skijet, în weekend la Mamaia

Competiție internațională de skijet, în weekend la Mamaia

de Redacția Jurnalul    |   

Stațiunea Mamaia devine, în acest weekend, centrul de atracție pentru pasionații de sporturi cu motor pe apă, găzduind în premieră Campionatul Regional de Sud-Est la SkiJet. Evenimentul, desfășurat pe plaja IpaNera, va aduna peste 50 de echipaje din România și din străinătate.

Competiția va începe joi, cu montarea balizelor traseului și primele antrenamente. Vineri, participanții vor continua cu verificările tehnice și antrenamentele, urmând ca sâmbătă să se dea startul oficial al întrecerilor. Întrecerile vor continua până duminică, când se va încheia campionatul cu festivitatea de premiere, programată pentru seara aceleiași zile.

Organizată de Asociația Club Sportiv Thetis, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și sub egida Federației Române de Motociclism, competiția are scopul de a promova acest sport în rândul publicului larg și de a prelungi sezonul turistic pe litoralul românesc. Pe lângă întreceri, vor fi amenajate un parc tehnic și o zonă de vizitare, oferindu-le astfel turiștilor și localnicilor oportunitatea de a se apropia mai mult de lumea sporturilor pe apă.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: skijet mamaia campionat
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri