Jurnalul.ro Ştiri Observator Spectacole de lumini și muzică dedicate Jocurilor Olimpice la Fântânile Urbane din Piața Unirii

Spectacole de lumini și muzică dedicate Jocurilor Olimpice la Fântânile Urbane din Piața Unirii

de Redacția Jurnalul    |   

Spectacolele speciale de apă, lumini și muzică dedicate Jocurilor Olimpice vor avea loc la Fântânile Urbane din Piața Unirii, a anunțat vineri primarul general Nicușor Dan.

„Spectacolele de apă, lumini și muzică de la Fântânile Urbane din Piața Unirii se transformă într-o celebrare a victoriei. Simfonia Apei devine Simfonia Campionilor, un omagiu adus sportivilor olimpici români care au obținut de-a lungul anilor rezultate excepționale”, a scris pe Facebook Nicușor Dan.

Potrivit acestuia, sunt celebrate astfel performanțele olimpice ale României printr-o nouă serie de spectacole pline de magie și emoție, începând de vineri, când la Paris are loc ceremonia oficială de deschidere a Jocurilor Olimpice. Spectacolele sunt programate în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 21:30.

România va fi reprezentată la acestă ediție a Jocurilor Olimpice de 107 sportivi, 45 dintre ei fiind calificați la probele de canotaj, scrie Nicușor Dan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: jocuri olimpice piata unirii
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri