Jurnalul.ro Ştiri Justitie Studentul care şi-a ucis iubita medicinistă, trimis în judecată pentru omor calificat

Studentul care şi-a ucis iubita medicinistă, trimis în judecată pentru omor calificat

de Redacția Jurnalul    |   

Studentul medicinist din Caraş-Severin, care în luna martie şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, în Timişoara, colegă cu el la aceeaşi facultate din municipiu, a fost trimis în judecată pentru omor calificat, el aflându-se în arest preventiv, informează, vineri, un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

În fapt, s-a reţinut că în data de 22 martie, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Timişoara, inculpatul D.M.L. a agresat-o fizic pe victima M.A.M., aplicându-i lovituri repetate cu două cuţite, provocându-i acesteia un număr de 51 leziuni traumatice, dintre care multiple plăgi penetrante în zona feţei, gâtului şi pieptului, care au condus la decesul tinerei la aceeaşi dată.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Pe 23 martie, magistraţii Tribunalului Timiş au dispus arestarea preventivă pe 30 de zile, pentru omor, a tânărului de 23 de ani din Caraş-Severin, bănuit că şi-a omorât iubita de 21 de ani, într-un apartament din Timişoara.

Poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi că o tânără ar fi fost găsită inconştientă cu urme de sânge, într-o cameră a unui apartament situat pe bulevardul General Ion Dragalina, din Timişoara. La faţa locului, ei au constatat că cele sesizate se confirmă, tânăra fiind întinsă pe pat decedată.

Tânărul a fost depistat ulterior, în judeţul Caraş-Severin, în urma unui complex de activităţi informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. În urma audierilor, el a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru omor.

Tribunalul Timiş i-a respins tânărului în repetate rânduri cererile de schimbare a măsurii arestului preventiv, cu arestul la domiciliu.

În luna august, Tribunalul Timiş a admis din nou propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi a dispus "prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Dragomir Mirel Liviu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, pe o durată de 30 de zile, începând cu 20 august până în data de 18 septembrie inclusiv", fiind respinsă ca "neîntemeiată" cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, potrivit site-ului Tribunalului Timiş. AGERPRES

Subiecte în articol: student ucis iubita omor calificat judecata
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri