Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr reținut după ce a întreținut relații sexuale cu o fată de 15 ani

Tânăr reținut după ce a întreținut relații sexuale cu o fată de 15 ani

de Redacția Jurnalul    |   

Un tânăr de 27 de ani din comuna Iancu Jianu, județul Olt, a fost reținut, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o fată de 15 ani. Aceasta a reclamat că a fost violată de bărbatul de 27 de ani și de altul de 17 ani.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut un tânăr de 27 de ani, cercetat pentru viol săvârșit asupra unui minor.

În 20 august, în jurul orei 01:00, polițiștii au fost sesizați de o fata de 15 ani, ea spunând că a fost victima unui viol.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că doi tineri în vârstă de 17, respectiv 27 de ani, ambii din comuna Iancu Jianu, județul Olt, în timp ce se aflau în curtea unei unități de învățământ din aceeași localitate, ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră”, au transmis, polițiștii din județul Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.

În urma probatoriului, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele tânărului de 27 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: tanar fața reţinut sex
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri