Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat de 40 de ani și fiul lui de 17 ani au bătut măr un bărbat în Caransebeș

Un bărbat de 40 de ani și fiul lui de 17 ani au bătut măr un bărbat în Caransebeș

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat de 40 de ani și fiul lui de 17 ani au fost arestați preventiv luni după ce duminică ar fi bătut un bărbat. Cei doi aveau fețele acoperite cu măști negre, dar au fost identificați de polițiști.

Duminică, polițiștii din Caransebeș au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic la un local din Caransebeș de către două persoane care ar fi avut fețele acoperite cu măști de culoare neagră.

Polițiștii au stabilit că victima ar fi fost lovită cu obiecte contondente în zona corpului și în zona capului de către doi bărbați, ambii agresori având fețele acoperite cu măști negre.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor, duminică seara polițiștii au identificat două persoane din Iaz, comuna Obreja, tată și fiu, în vârstă de 40, respectiv 17 ani.

Sub supravegherea procurorului, s-a dispus continuarea urmăririi penale a celor doi sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, inițial în stare de reținere, pentru 24 de ore.

luni, cei doi au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Caransebeș, față de aceștia fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: atacatori caransebes
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri