Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic restricționat pe strada Doamna Ghica din Capitală, din cauza incendiului izbucnit la un bloc

Trafic restricționat pe strada Doamna Ghica din Capitală, din cauza incendiului izbucnit la un bloc

Traficul este restricționat vineri dimineața pe strada Domna Ghica din Capitală, dar și pe străzile adiacente, din cauza incendiului izbucnit la etajul 7 al unui bloc din zonă.

„La acest moment traficul rutier este restricționat pe strada Doamna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Șos. Colentina, precum și pe străzile adiacente”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Polițiștii le recomandă șoferilor să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit vineri dimineața într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc din zona Doamna Ghica din Capitală.

La fața locului intervine Detașamentul special de Salvatori, cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și cinci echipaje SMURD.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: incendiu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri