Jurnalul.ro Horoscop La mulți ani, Săgetător! Tot ce trebuie să știi despre rebelul zodiacului

La mulți ani, Săgetător! Tot ce trebuie să știi despre rebelul zodiacului

de Adriana Deoanca    |   

Săgetătorul este al nouălea semn al zodiacului (21 noiembrie - 21 decembrie) și este reprezentat de un centaur care ține un arc și săgeată. Un semn de foc mutabil guvernat de Jupiter, Săgetătorul (sau Dhanus în astrologia vedică) este dominat de o energie aventuroasă și expansivă.

Trăsături de personalitate

Potrivit mindbodygreen.com, Săgetătorul este îndrăzneț și curajos. Acesta este un semn care caută, caută, caută mereu. Ei sunt, prin excelență, aventurierii zodiacului.

Putem începe să înțelegem fațetele Săgetătorului privind planeta sa conducătoare, Jupiter, forța expansivă și binevoitoare a cosmosului. Lui Jupiter îi place să vadă imaginea de ansamblu, căutând mereu înțelepciunea, intuiția, legea și ordinea cosmică.

Jupiter îi transmite Săgetătorului afinitatea pentru aventură și noutate. Săgetătorul este asociat cu casa a noua în astrologie - tărâmul învățământului superior, călătoriilor în străinătate, spiritualității și înțelepciunii. Acesta este un semn care va călători în colțuri îndepărtate ale globului în căutarea adevărului.

Săgetătorul este reprezentat de centaur sau arcaș, o creatură mitologică (jumătate cal, jumătate om) care îndreaptă adesea un arc și săgeată spre cer. Porțiunea de cal a acestui simbol este nestăpânită, necruțătoare, sălbatică și puternică (gândește-te doar la forța și frumusețea cailor sălbatici). Partea umană este în căutarea înțelepciunii și rațiunii.

Aceasta vorbește despre conversația complicată care are loc adesea în capul unui Săgetător. Cum îmi pot echilibra instinctele nestăpânite cu partea vizionară, rațională, care caută adevărul din mine? Deoarece Săgetătorul este un semn de foc, el tinde să exploreze această întrebare cu multă căldură, pasiune și îndrăzneală.

Este, de asemenea, un semn mutabil precum Gemeni, Fecioară și Pești, ceea ce înseamnă că tinde să fie adaptabil la schimbare și nu suportă rutina.

Săgetătorul este semnul educației și al vindecării, mereu gata să fie alături un prieten și să-i ajute pe alții. Acesta este un binefăcător care este rareori pe deplin înțeles de oamenii obișnuiți. Durerea este adesea ascunsă în spatele zâmbetului.

Săgetătorul și dragostea

Persoanele născute cu Soarele în Săgetător sunt jucăușe, pline de umor și se vor bucura de relațiile lor lipsite de complicații. Sunt în căutarea unor parteneri care să fie la fel de deschiși la minte, pentru a se potrivi naturii lor pasionale și expresive. Întotdeauna au chef să încerce ceva nou și incitant, le este greu să recunoască linia dintre prietenie și dragoste, precum și dintre dragoste și relațiile sexuale.

 Săgetătorii își doresc partenerii intelectuali, stimulându-le toate simțurile, suficient de blând, dar în același timp fermi și specifici cu privire la opiniile și alegerile lor. Cu capacitatea de a respecta aproape pe oricine, au așteptări mari de la oamenii din viața lor.

Printre personalitățile născute în zodia Săgetătorului se numără Brad Pitt, Miley Cyrus, Taylor Swift, Jay-Z, Britney Spears sau Tyra Banks.

Subiecte în articol: sagetator astrologie zodiac semn de foc
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri