x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie 4 motive să cumperi un smartphone la mâna a doua. Iată cât poți economisi!

4 motive să cumperi un smartphone la mâna a doua. Iată cât poți economisi!

27 Sep 2022   •   15:08
4 motive să cumperi un smartphone la mâna a doua. Iată cât poți economisi!
Sursa foto: pexels

Există o mulțime de preconcepții legate de cumpararea unui smartphone la mâna a doua, care fac referire la nivelul de calitate a produsului. Majoritatea oamenilor consideră că achiziționarea unui obiect second hand îi scade automat din nivelul de eficiență pe care îl poate atinge, ceea ce este complet neadevărat.

Vestea bună este că există o mulțime de telefoane de o capacitate excepțională, care pot fi cumpărate la un preț accesibil din cadrul magazinelor second hand specializate pe ramura IT. Cei care își doresc să își cumpere telefoane Huawei second hand își pot îndrepta atenția către Klap, o echipă care susține ideea recondiționării lucrurilor, astfel încât să poată fi folosite în continuare. Principalele motive pentru care oamenii aleg să cumpere telefoane la mâna a doua sunt prezentate ulterior.

Preț semnificativ redus

Prețul plătit pentru achiziționarea unui telefon la mâna a doua este redus substanțial, spre deosebire de prețul întreg impus în cadrul magazinelor de accesorii și echipamente IT. De multe ori, costurile pentru astfel de produse sunt nejustificat de mari. Din acest motiv, este mult mai rentabil să se opteze pentru magazinele second hand, unde toate telefoanele, laptopurile și tabletele sunt mult mai accesibile.

Evaluarea atentă a produselor

Un alt motiv pentru care magazinele second hand se dovedesc a fi o alegere potrivită constă chiar în evaluarea tuturor produselor și repararea acestora dacă este nevoie înainte de a fi puse la vânzare. Din fericire, într-un astfel de domeniu activează o mulțime de specialiști care știu exact ce au de făcut atunci când se confruntă cu un produs la mâna a doua.

Citește și: Cum a reușit Huawei să cucerească lumea atât de rapide?

Diminuarea nivelului de poluare

Recondiționarea telefoanelor și punerea lor în folosință este o metodă prin care oamenii pot contribui semnificativ la reducerea gradului de poluare resimțit la nivel global. De cele mai multe ori, componentele folosite pentru realizarea telefoanelor smart necesită resurse care poluează. De asemenea, astfel de componente nu sunt biodegradabile.

Nivel scăzut de uzură

Cele mai multe telefoane din cadrul magazinelor second hand sunt aproape noi, prezentând semne infime de uzură. Astfel, noii proprietari au șansa de a se bucura de un produs calitativ la un preț mult mai mic și la un grad redus de uzură.

În concluzie, achiziționarea telefoanelor la mâna a doua a căpătat un nivel ridicat de popularitate datorită faptului că tot mai multe persoane devin interesate de posibilitatea de a beneficia de un lucru calitativ, fără să plătească sume exorbitante de bani.

 

×