După dubla lansare a albumului “Fericirea de Luni” din Bucureşti, începând de astăzi până pe 15 iunie, Alina Manole se află într-un miniturneu, în Piatra Neamţ, Suceava, Iaşi şi Botoşani.
Bineînţeles că posesoarea unei “Luni pătrate”, a “Dragostei în 3” şi a unei “Fericiri de Luni” trebuia să o ia din loc, să se mândrească prin ţară cu noua capodoperă muzicală. Era şi păcat dacă nu o făcea. Cu atât mai bine că nu a aşteptat prea mult timp pentru a purcede la drum. Ca atare, Alina Manole ajunge, împreună cu Raul Kuşak (pian) şi Claudiu Purcărin (tobe), în: Piatra Neamţ – Pub KM0, pe 12 iunie; Suceava – Talcioc Cultural, pe 13 iunie; Iaşi – La Baza, pe 14 iunie şi Botoşani – Chrome Bar, pe 15 iunie.
Alina va aduce, în fiecare dintre locurile de concerte, atmosfera specială a muzicii sale cu subiecte tabu, cu personaje fantastice, cu iubiri extraordinare, cu adevăruri care nu trebuie spuse, îmbrăcând fiecare poveste cu umor, ironie, duioşie sau tandreţe.
Albumul nou va fi disponibil în fiecare loc de concert, dar pentru cei care nu pot ajunge în aceste oraşe există disponibilă şi versiunea digitală, care poate fi achiziţionată prin intermediul Bestmusic. Concertele vor începe, în fiecare oraş în parte, un pic după ora 21:00. Vă invităm să luaţi reţeta fericirii de Luni dimineaţa, cu muzica unui artist Altfel!
Pentru concertul de la Piatra-Neamţ, puteţi face rezervări la numărul de telefon: 0233.622.976, pentru concertul de la Suceava – la numărul 0755 222 880; pentru concertul de la Iaşi – la numărul 0332408146 (după 15.00); pentru concertul de la Botoşani – la numărul 0730 226 229.
Dar cum a apărut “Fericirea de Luni”? Iată ce răspuns am primit chiar de la artistă: “În ianuarie l-am sunat pe Raul (Kuşak – n.r.), ne-am văzut la o cafea şi i-am spus că nu se mai poate aşa. Vorbeam de album din 2013 şi nu reuşeam să-mi fac curaj să încep. De la acea discuţie s-au aliniat şi planetele şi întâlnirile din viaţa mea şi a început nebunia. Am vorbit cu Victor Panfilov, în studioul căruia am înregistrat apoi materialul audio şi i-am spus şi lui că nu se mai amână nimic. I-am sunat pe Claudiu (Purcărin – n.r.) şi pe Dan (Nicolau – n.r.) şi am început repetiţiile. Am vrut sunetul unui contrabas să se adauge frumos conceptului muzical şi l-am cunoscut pe Adi Flautistu. Înregistrările albumului au fost o poezie frumoasă, într-o atmosferă superbă. Am cântat toţi, în timp real, reluând piesele pentru starea de spirit, nu pentru corecturi. Victor Panfilov a fost lângă noi nu doar cu butoanele de studio, ci cu entuziasmul unui adevărat partener de proiect. Restul procesului de lansare îmi aparţine. Am norocul să întâlnesc oameni care mă ajută pentru că ştiu ce înseamnă o pasiune”.