x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Masacru într-un supermarket din Arkansas: Un bărbat a deschis focul în magazin și a împușcat la întâmplare 13 persoane

Masacru într-un supermarket din Arkansas: Un bărbat a deschis focul în magazin și a împușcat la întâmplare 13 persoane

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2024   •   09:40
Masacru într-un supermarket din Arkansas: Un bărbat a deschis focul în magazin și a împușcat la întâmplare 13 persoane
Sursa foto: X

Trei morți și 10 răniți într-un schimb de focuri la un magazin alimentar din Arkansas, anunță msnbc.com. Oficialii spun că suspectul a fost împușcat de poliție și că viața nu îi este în pericol.

Cel puțin trei persoane au fost ucise și 10 rănite într-un atac armat în masă la un supermarket din Arkansas vineri, potrivit autorităților.

Suspectul a fost împușcat de poliție și se află în custodie cu răni care nu îi pun viața în pericol, a declarat Mike Hagar, șeful Poliției din Arkansas.

Doi dintre cei răniți sunt ofițeri de poliție, care au suferit răni care nu le pun viața în pericol.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc după-amiază, Hagar a declarat că unele dintre victimele împușcăturilor sunt în stare "extrem de critică".

Oficialii nu au făcut public numele suspectului.

Matt Gill, care lucra în magazin în acel moment, a declarat pentru NBC News că a auzit focuri de armă și geamuri sparte.

"A intrat și a început să tragă", a spus Gill. "Am reușit să ieșim pe ușa din spate. A trebuit să ies de acolo; am o soție și copii acasă."

Guvernatorul statului Arkansas, Sarah Huckabee Sanders, a anunțat pe platforma X că a fost informată cu privire la situație. "Sunt recunoscătoare forțelor de ordine pentru acțiunea lor rapidă", a scris ea, numind împușcăturile un "incident îngrozitor".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: masacru arkansas