x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu: Joi, la ora 15.00, voi avea la guvern o întâlnire cu câțiva reprezentanți ai PSD

Cîțu: Joi, la ora 15.00, voi avea la guvern o întâlnire cu câțiva reprezentanți ai PSD

19 Mai 2021   •   16:23
Cîțu: Joi, la ora 15.00, voi avea la guvern o întâlnire cu câțiva reprezentanți ai PSD
Sursa foto: Lucian Alecu

Întâlnirea cu liderii social-democrați va avea loc joi, de la ora 15.00, la Palatul Victoria, anunță premierul Florin Cîțu: „Să vedem mâine dacă PSD va da curs invitației să discutăm despre un program care-i interesează pe toți românii - PNRR”.

„Mâine (joi - n.r.), la ora 15.00, voi avea la guvern o întâlnire cu câțiva reprezentanți ai Partidului Social Democrat exact pe această temă (PNRR-n.r.). Vreau să aduc aminte că am fost cel care, la buget, i-a spus dlui Ciolacu să vină să-i prezint bugetul că nu am nimic de ascuns. Nu a venit. Când a fost vorba, în pandemie, de specialiști în sănătate am spus că sunt dispus să ascult soluțiile PSD. Nu a venit. Să vedem mâine dacă PSD va da curs invitației să discutăm despre un program care-i interesează pe toți românii - PNRR”, spune Florin Cîțu.

Marcel Ciolacu a vorbit, duminică seara, despre discuția telefonică avută cu premierul Florin Cîțu. Liderul PSD a reiterat ideea conform căreia dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară.

Social-democrații au anunțat că nu vor participa la ședința Legislativului în care urmează să se ratifice Acordul de majorare contribuțiilor la bugetul UE dacă PNRR nu e prezentat în Parlament.

Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu