x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Bate la poarta succesului si fii un invingator cu cea mai serioasa agentie de casting, NewMediaCasting!

Bate la poarta succesului si fii un invingator cu cea mai serioasa agentie de casting, NewMediaCasting!

23 Noi 2020   •   14:38
Bate la poarta succesului si fii un invingator cu cea mai serioasa agentie de casting, NewMediaCasting!

Dintotdeauna ai fost genul de persoana care adora sa fie in centrul atentiei, iar cei din jur au remarcat dezinvoltura ta? Ti-ai dorit sa fii actor, sau sa lucrezi in televiziune? Nu este suficient doar sa fii talentat la asa ceva, ai nevoie de un mic impuls, iar aceasta mana de ajutor iti poata fi data si daca apelezi la cea mai serioasa agentie de casting, New Media Casting!

 

Incepe sa lucrezi ca model!

 

Drumul spre o cariera de succes in domeniu nu este chiar usor, de aceea ai nevoie de cea mai serioasa agentie de casting, New Media Casting! Din pacate, sunt multe cazurile in care sub acoperirea unei agentii de casting nu sunt decat escroci care nu urmaresc altceva decat profitul propriu. Cu New Media Casting toate temerile tale sunt nejustificate. Incepe chiar acum colaborarea cu ei si lucreaza cat mai mult ca model. Reclame pentru posturile de televiziune, figuratie intr-un videoclip, aparitii in seriale sau filme, toate sunt o modalitate prin care poti ajunge cunoscut/a si sa iti indeplinesti visul de a deveni o vedeta.

 

Ai nevoie de o agentie de casting!

 

Toate cele enumerate mai sus sunt posibile atunci cant apelezi la cea mai serioasa agentie de casting, New Media Casting. Vorbim de profesionisti in domeniu, asa ca vei avea parte nu doar de cea mai buna pregatire, pentru a face fata cu succes provocarilor unei probe, dar are deja formate si acele legaturi care te pot ajuta sa iti gasesti mai usor un loc de munca, potrivit aptitudinilor tale.

 

La ce sa fii atent/a atunci cand apelezi la o agentie de casting!

 

Dupa cum aminteam, exista prea multe inselatorii care se ascund sub titulatura de agentie de casting. De aceea, trebuie sat ii cont de anumite aspect atunci cand alegi o astfel de companie care sa te propulseze pe culmile succesului, asa cum iti doresti.

 

Notorietatea

 

Nu este suficient sa fii o persoana talentata pentru a reusi in acest domeniu. Este nevoie sa colaborezi cu o agentie de casting, iar cu cat aceasta este mai cunoscuta, cu atat cresc si sansele tale de a deveni un nume cunoscut. Poti sa afli de pe Internet multe informatii, dar daca vrei parerea noastra, atunci cea mai serioasa agentie de casting, New Media Casting este cea mai buna in domeniu. Nu doar ca ai parte de acea notoritate despre care iti spuneam mai pe la inceput, ci si de specialist si un nivel ridicat de incredere.

 

Experienta

 

Pentru ca agentia ta de casting sa fie una cat mai serioasa, este nevoie de o mare experienta in spate. Atunci cand vorbim de o companie de acest gen care are cativa ani in spate si in plus, iti poate prezenta un portofoliu unde le poti urmari realizarile, atunci este clar ca este ceea ce ai tu nevoie. Fara indoiala ca multi specialisti in domeniu colaborareaza cu cei de aici, asa ca esti cu un pas mai aproape de locul de munca pe care l-ai visat dintotdeauna.

 

Profesionalism si seriozitate

 

Sunt doua criterii importante pentru o agentie de casting, la care nu se aplica folosita expresia favorita a romanilor, ”merge si asa”. De aceea apeleaza la serviciile New Media Casting - cea mai buna agentie de casting, pentru ca aici vei fi tratat cu respect si vei primi dovezi clare ca se doreste o colaborare frumoasa. De aceea, ei vor incerca tot ce le sta in puteri pentru a-ti gasi un loc de munca. Mai apoi, seriozitatea si profesionalismul de care dai si tu dovada va duce la o relatie de colaborare frumoasa si, mai ales, de lunga durata!   

 

Ce inseamna un casting?

 

Am tot discutat despre cea mai buna agentie de casting, la ce anume trebuie sa fii atent, dar daca esti incepator in domeniu, poate nu stii exact ce inseamna un casting. Bine, cateva notiuni elementare tot ai, dar este bine sa stii cu ce ai de a face. In cateva cuvinte, prin casting se intelege o proba, in care are loc vizionarea unor persoane care au fost selectate pentru a participa la o reclama TV, de exemplu. Este nevoie de un fel de CV, cu o scurta descriere a ta, insotita obligatoriu de cateva fotografii de buna calitate. Vei fi sunat de reprezentantii agentiei pentru a te prezenta la sediu, unde te vei alatura altora ca si tine, iar regizorul sau fotograful se va intalni cu fiecare, pentru a verifica daca faci fata criteriilor lor de selectie. Pentru a reusi, este important sa respecti indicatiile pe care le primesti si sa fii cat mai natural. Si, cine stie, poate vei fi ales/aleasa!

 

Nu este cazul sa fii timid/a!

 

Timiditatea nu-si are locul atunci cand vrei sa reusesti in acest domeniu! De aceea, ai grija sa iti pui mereu in valoare calitatile, sa ai mereu zambetul pe buze, si vei fi remarcat/a cu siguranta. Este un domeniu in care este nevoie permanent de oameni, de ”figuri” care vand, asa ca ai grija nu doar la aspectul fizic, ci si la talentul actoricesc, care trebuie cultivat. Poate nu ar strica sa faci si unele cursuri in domeniu!

 

Devino un nume cunoscut in domeniu!

 

Chiar daca nu toti cei care isi doresc sa reuseasca in acest domeniu o si fac, nu inseamna ca si tu vei avea parte de aceiasi soarta. De aceea trebuie sa fii bine pregatit si nu uita sa apelezi la cea mai buna agentie de casting pentru a-ti spori sansele. Ai parte de un avantaj deloc de neglijat, si care poate face diferenta dintre anonimat si o cariera de succes!

 

×