x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Colecţie de covoare acrilice

Colecţie de covoare acrilice

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    25 Sep 2008   •   00:00

Covorul reprezintă o unealtă decorativă extrem de sugestivă în a reda o anumită temă stilistică de amenajare. În acest registru decorativ, al covoarelor, ne vom înscrie şi noi cu acest material, anunţându-vă că este prezentă pe piaţa de la noi o nouă colecţie de covoare.

Covorul reprezintă o unealtă decorativă extrem de sugestivă în a reda o anumită temă stilistică de amenajare. În acest registru decorativ, al covoarelor, ne vom înscrie şi noi cu acest material, anunţându-vă că este prezentă pe piaţa de la noi o nouă colecţie de covoare. Anume, o colecţie de covoare acrilice, produse de Balta Rugs şi comercializate de Proges. Colecţia este grupată stilistic pe trei mari teme. Realizate 100% din fibre acrilice, acest gen de covoare a început să fie apreciat datorită unor calităţi precum: reducerea zgomotului, izolarea termică, rezistenţa la umezeală şi mucegai, uşurinţa întreţinerii şi curăţării. Gamele grupate pe cele trei teme despre care vorbeam mai sus sunt: Gama Earth – o colecţie ce combină designul în stil baroc cu motive florale, creând un stil ce denotă eleganţă şi simplitate deopotrivă, clienţii având posibilitatea de a alege dintr-o gamă de culori metalice precum alb, negru, maro, arămiu şi bej.

Gama Young – se remarcă prin culorile vesele şi designul viu. Sunt folosite motive florale întrepătrunse cu imaginea abstractă creată prin utilizarea pronunţată a liniilor şi a cercurilor. Culorile folosite pentru această colecţie sunt fucsia, ce aduce un aer proaspăt, combinat cu două nuanţe de roşu, crem şi portocaliu.

Gama Sunset – o colecţie casual cu un aspect intim şi confortabil ce propune o combinaţie de linii şi motive florale în opt culori calde.

 

Două modele de rame foto digitale

Cei de la LG Electronics introduc pe piaţă două noi modele de rame foto digitale F8400 şi F7000, dispozitive care te ajută să-ţi păstrezi amintirile vii.

Ramele foto digitale sunt capabile să ruleze clipuri video şi un număr mare de imagini la o viteză mare. Această succesiune a imaginilor poate fi vizualizată pe muzică, pentru a asigura atmosfera corespunzătoare stării pe care ţi-o doreşti. Noua gamă de rame poate fi accesată prin interfaţa tactilă, ce vine cu un joystick uşor de utilizat.

Ramele sunt concepute pentru a permite o ajustare a poziţiei fotografiei indiferent de modul în care a fost realizată, portrait sau landscape. În momentul în care rama este întoarsă, imaginea se roteşte pentru a se potrivi cu poziţia ramei.

×
Subiecte în articol: colectie