x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Mercedes, noua Clasa A

Mercedes, noua Clasa A

de Sebastian S. Eduard    |    11 Oct 2012   •   21:54
Mercedes, noua Clasa A

Săptămâna aceasta Mercedes-Benz a lansat oficial în România noua Clasa A. Cu motorizări cu puteri cuprinse între 109 CP şi 211 CP, cu emisii de doar 98 de grame de CO2 per kilometru parcurs şi cu cel mai bun coeficient aerodinamic din segment - 0,27, noua Clasă A enunţă un principiu esenţial al Mercedes-Benz: siguranţa nu depinde de preţul maşinii. Cel mai accesibil model Mercedes-Benz este echipat standard, printre altele, cu dotări precum sistemul cu radar Collision prevention assist.

Trebuie spus încă de la început că noua Clasă A foloseşte o filosofie complet diferită: înălţimea a fost redusă cu 162 de mm faţă de modelul precedent ceea ce înseamnă că acum avea de-a face cu un hatchback sportiv care pare că se "lipeşte” de şosea.
Interiorul reprezintă un mare pas înainte în ceea ce priveşte calitatea - atât a materialelor utilizate, cât şi a felului în care acestea au fost desenate şi îmbinate. Liniile de design alese şi materialele de o calitate superioară au fost îmbinate pentru realizarea unui interior spectaculos. Toate inserţiile din metal au fost argintate prin galvanizare, astfel că interiorul este decorat cu elemente reale din metal, cu efect "cool touch" - reci la atingere în comparaţie cu restul materialelor.

×
Subiecte în articol: Mercedes Clasa A