x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul România – Franţa, o întâlnire de Grupă Mondială

România – Franţa, o întâlnire de Grupă Mondială

de Adrian Vaduva    |    08 Feb 2008   •   00:00

Vineri, 8 ianuarie, se vor dis­pu­ta primele două partide de simplu dintre echipele Româ­ni­ei şi Franţei în cadrul Cupei Da­vis. Ca şi anul trecut, când Pavel&Co au pierdut cu 1-4, şi acum reprezentanţii cocoşului galic pornesc cu prima şansă.

Vineri, 8 ianuarie, se vor dis­pu­ta primele două partide de simplu dintre echipele Româ­ni­ei şi Franţei în cadrul Cupei Da­vis. Ca şi anul trecut, când Pavel&Co au pierdut cu 1-4, şi acum reprezentanţii cocoşului galic pornesc cu prima şansă. Toate speranţele iubitorilor sportului alb din România se pun, ca de obicei, în veteranul Andrei Pavel, cel care a re­uşit de nenumărate ori să răstoar­ne calculele hârtiei.

“Franţa este cea mai puternică echipă dintre toate. Şi la Australian Open a avut 16 ju­că­tori pe tablou, ceea ce reprezin­ta un record. Şi dacă vin cu echi­pa a patra sau a cincea, tot vor avea o echipă puternică. Dar, în Cupa Davis se produc multe surprize, mai ales în Grupa Mondială. Noi avem şansa să jucăm acasă de data aceasta şi sper să fim în formă şi sănătoşi”, a spus Pavel. Liderul naţionalei a adăugat că speră să producă surpriza în acest meci: “Anul trecut ei ne-au bătut, dar cred că şi atunci puteam să facem mai mult. Acum, cu publicul în spate, ar fi frumos să reuşim un rezultat bun”.

 

SURPRIZĂ. În lupta cu finalistul de la Australian Open, Jo-Wilfried Tsonga, Pavel este de părere că experienţa sa poate fi decisivă. “Pentru mine, Tsonga a fost o surpriză extraordinară. Eu nu am jucat niciodată cu el, dar m-a impresionat. Experienţa şi meciurile mai multe în Cupa Davis cred că mă vor ajuta în meciul cu Tsonga”, a spus Pavel.

 

 

Vineri, 8 februarie, ora 12:55

TENIS – Cupa Davis

România – Franţa

Două meciuri la simplu

 

 

Sâmbătă, 9 februarie,  ora 14:00

TENIS – Cupa Davis

România – Franţa

Meciul la dublu

Transmisiune directă

 

 

Duminică, 10 februarie, ora 13:00

TENIS – Cupa Davis

România – Franţa

Două meciuri la simplu

 

×
Subiecte în articol: sport cupa davis