x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Câte locuri de muncă există pentru ŞOMERII din BUCUREŞTI

Câte locuri de muncă există pentru ŞOMERII din BUCUREŞTI

20 Aug 2015   •   11:15
Câte locuri de muncă există pentru ŞOMERII din BUCUREŞTI
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Şomerii din Capitală pot alege un loc de muncă dintre cele 2.979 de posturi disponibile anunţate, joi, de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM), cele mai multe fiind pentru muncitorii calificaţi (1.608).

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, în cazul muncitorilor calificaţi, cele mai multe locuri de muncă sunt pentru lucrător comercial (455), agent de securitate (177), casier (143), confecţioner-asamblor articole din textile (111) şi operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice (89).

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 545 de locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor vizează meseria de funcţionar informaţii clienţi (207), operator vânzări prin telefon (71), operator suport tehnic pentru servicii de comunicaţii electronice (55), referent (24) şi agent servicii client (23).

Un număr de 372 locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, cele mai multe, respectiv 64, fiind pentru programator. Se mai caută: şef departament mărfuri alimentare/nealimentare - 43, inspector de specialitate în administraţia publică - 38, consultant bancar - 20 şi inginer de sistem software - 14.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 454 de posturi libere, din care 112 pentru muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor şi 108 pentru manipulant mărfuri.

×
Subiecte în articol: locuri de munca