x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Doi concurenți, o singură deviză: totul sau nimic

Doi concurenți, o singură deviză: totul sau nimic

29 Sep 2017   •   15:00
Doi concurenți, o singură deviză:  totul sau nimic

În seara aceasta, Anteea Tocai și Marian Pop sunt echipa ce se va lupta cu imprevizibilul și cu emoțiile extreme în quiz show-ul ,,The Wall- Marele Zid”. Cei doi coechipieri au o poveste ce pare desprinsă dintr-un scenariu de film și vin în fața Marelui Zid cu o atitudine de învingători, deoarece viața le-a arătat că trebuie să profite de fiecare moment al prezentului.

Orădenii s-au cunoscut în mediul online și au început o relație frumoasă, ce s-a sudat în momentele dificile din trecut. Anteea, beauty blogger, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în plăci, o condiție care a făcut-o să ,,aprecieze mai mult lucrurile bune”. Este o persoană optimistă ce trece peste fiecare impas cu zâmbetul pe buze și speră că diseară va escalada Marele Zid cu aceeași energie pozitivă. Deși este jumătatea chibzuită a echipei, Marian este pasionat de adrenalină și visează să își îndeplinească visul de a ajunge pilot de raliu. Concurenții știu că riscul și atitudinea pe care o afișează atunci când lucrurile nu ies așa cum și-ar dori sunt două ingrediente ce pot transforma parcursul imprevizibil al jocului.

Cuplul visează să își asigure un viitor material lipsit de griji, vor să călătorească, dar și să susțină financiar centrul de tratament pentru scleroză multiplă în plăci din Oradea, unde Anteea este voluntară. Sunt luptători, iar în această seară vin în platoul ,,The Wall- Marele Zid” cu o singură deviză: vor totul, sau nimic. Ce parcurs vor avea cei doi în competiția momentului și ce strategie vor aplica în cucerirea zidului impunător, telespectatorii vor afla diseară, de la 20:00, doar pe Antena 1!

×