x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Jurnalul National in 40 de pagini

Jurnalul National in 40 de pagini

27 Dec 2004   •   00:00

2004 - ANUL JURNALUL NATIONAL
Din 1 iunie, Jurnalul National a venit la intalnirea cu cititorii lui intr-o forma noua, adaugita si revizuita. Din dorinta de a fi un ziar complet, un ziar care sa poata oferi celor care il parcurg informatii din tot mai multe domenii, a fost definit un concept nou. Au fost introduse in structura interioara pagini tematice inedite: "Calendar", "Interviul zilei", "Business", "Gastronomie", "Sufletul comertului", "Viata mea e un roman", "Scoala", "Cultura/ Mass Media", "Scrisori", "Romani de pretutindeni". In aceste pagini si-au gasit locul cele mai importante afaceri derulate in Romania si in lume, cele mai interesante retete culinare, cele mai semnificative aparitii pe piata de publicitate, cele mai miscatoare povesti de viata ale unor oameni despre care nici nu credeai ca pot exista, ultimele noutati din domeniul IT, cele mai noi aparitii de carte, cele mai remarcabile evenimente culturale, scrisori de la oameni obisnuiti relatand despre dificultatile birocratice pe care le intampina.

A fost o provocare pentru toata echipa de ziaristi si, in acelasi timp, un angajament profesional fata de cei mai exigenti critici pe care ii avem in fiecare zi, cititorii nostri fideli. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Ziarul nostru, in topul cotidienelor din Romania

Evolutia tirajului
In mai 2004, Biroul Roman de Audit (BRAT) da publicitatii primele date din care rezulta ca Jurnalul National s-a relansat cu toate fortele in competitia pentru titlul de "cel mai bun ziar national". Datele de la BRAT confirma ca ziarul nostru si-a inzecit literalmente tirajul in perioada decembrie 2003 - martie 2004. Cu peste 217.000 de exemplare vandute, in medie, in fiecare zi a lunii martie 2004, Jurnalul National s-a plasat pe o pozitie extrem de competitiva fata de concurentii sai directi pe piata.

×
Subiecte în articol: special