x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali i-a transmis un mesaj foarte clar și lui Dică după înfrângerea cu Astra: "Îl dau afară pe Dică dacă mai face asta!"

Gigi Becali i-a transmis un mesaj foarte clar și lui Dică după înfrângerea cu Astra: "Îl dau afară pe Dică dacă mai face asta!"

27 Noi 2017   •   06:25
Gigi Becali i-a transmis un mesaj foarte clar și lui Dică după înfrângerea cu Astra: "Îl dau afară pe Dică dacă mai face asta!"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Gigi Becali s-a enervat teribil după declarația lui Constantin Budescu, cel care a spus că FCSB are de suferit după experimentele din ultima vreme, lăsând de înțeles că e vorba de schimbările dictate de patronul roș-albaștrilor.


Omul de afaceri i-a transmis un mesaj foarte clar și lui Dică după înfrângerea cu Astra, scor 0-2, și spune că dacă nu va respecta cele dictate va fi dat afară.

"De ce să mă afecteze această înfrângere? La Steaua toată lumea câștigă bani. Eu nu am de ce să mă supăr, e fotbal. Mă supăr când văd o atitudine ca a lui Budescu. El zice că am făcut experimente. Ce experimente?! Că nu-i mai convine lui să alerge? Am mâncat bătaie din cauza lui! Budescu, chiar dacă stă în tribună, tot ia bani. Toate s-au întâmplat numai din cauza lui, că el vrea să joace fotbal la mișto. El joacă din devieri, dă la mișto. Budescu mi-a demonstrat că are caracter de om mic.

Eu o să-i impun lui Dică un singur lucru: Budescu să nu mai bată cornerele. De doi-trei ani bate doar el cornere. El vrea să dea numai gol din corner. Îi respect meritele, că ne-a calificat în Europa, dar asta nu înseamnă că trebuie să-și facă de cap. Îl dau afară pe Dică dacă-l mai lasă pe Budescu să bată cornere", a declarat Becali la TV Digi Sport.

×
Subiecte în articol: gigi becali