x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Reacție DURĂ a lui Ion Țiriac la adresa Mariei Șarapova: ”Să fiu al dracului, aş face-o să dea toţi banii înapoi”

Reacție DURĂ a lui Ion Țiriac la adresa Mariei Șarapova: ”Să fiu al dracului, aş face-o să dea toţi banii înapoi”

09 Mar 2016   •   22:30
Reacție DURĂ a lui Ion Țiriac la adresa Mariei Șarapova: ”Să fiu al dracului, aş face-o să dea toţi banii înapoi”

Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis român, a oferit o reacție extrem de dură la adresa Mariei Șarapova, după ce aceasta a fost prinsă dopată.

"Cred că nu a fost o greşeală, a fost o ignoranţă. Nu există meserie de sportiv, dar tenisul este cel mai mare făcător de bani, nu fotbalul. Uită-te la Federer, la Şarapova. Nu există bărbat mai avut ca Federer, face 90 de milioane pe an, Şarapova făcea 30-40 de milioane. Asemenea greşeală este uşor de făcut, dar e foarte greu de acceptat. Cine o crede pe Şarapova? Nimeni nu o crede.

Să fiu al dracului, aş face-o să dea toţi banii înapoi, dacă este adevărat. Însă eu i-aş da circumstanţe atenuante. Pentru singura raţiune că nu vine una care nu a jucat 5-6 luni, joacă în ianuarie şi pentru alea 12 zile a luat ce a luat de 10 ani şi a încurcat-o forever. Pentru că de încurcat, a încurcat-o. Eu sunt de părere că toţi cei care sunt prinşi pozitiv şi înşală trebuie nu numai suspendaţi pe viaţă dar luat tot ce are. Dar nu titlu, şi economic, pentru că sportul a devenit o meserie foarte bănoasă", a declarat Ţiriac, conform News.ro

×
Subiecte în articol: maria sarapova ion tiriac