x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cartele prepaid pentru internet mobil de la Vodafone

Cartele prepaid pentru internet mobil de la Vodafone

de Alexandru Radescu    |    28 Apr 2010   •   00:00

Vodafone a lansat azi Cartela Internet disponibilă utilizatorilor din toată ţara prin oferte începând cu 5 Euro credit.

Noul produs se adresează utilizatorilor ocazionali ai serviciilor de Internet mobil, cu ajutorul unui modem USB, la viteze de până la 21,6 Mbps, pe bază de cartelă reincarcabilă.

Valabilitatea cartelei este de 10 sau 30 de zile, traficul variază de la 0,5GB la 8GB iar viteza de la 3.6Mbps la 21.6Mbps. Creditul urcă de la 5 la 30 euro.

Cu Cartela Internet Vodafone, clienţii au acces la o pagină web prin care pot să îşi reîncarce contul de Internet, să opteze pentru oferta de Internet cea mai potrivită şi să obţină informaţii în timp real despre traficul consumat şi valabilitatea ofertei.

Cartela este disponibila în două variante: pachete cu cartelă reîncărcabilă şi pachetele cu cartelă reîncărcabilă + modem USB. Pachetul ce include cartela reîncărcabilă şi modemul USB poate fi achiziţionat la preţul de 140 RON (TVA inclusă).


Clientii Vodafone pot vedea dacă o anumită localitate din ţară se află în aria de acoperire a reţelei de Internet mobil, accesând harta disponibilă online la www.vodafone.ro/acoperire.


×
Subiecte în articol: redactie