x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cântăreţul Enrico Macias, surprins şi stânjenit de gusturile creierului atentatelor de la 11 septembrie (VIDEO)

Cântăreţul Enrico Macias, surprins şi stânjenit de gusturile creierului atentatelor de la 11 septembrie (VIDEO)

18 Aug 2015   •   11:56
Cântăreţul Enrico Macias, surprins şi stânjenit de gusturile creierului atentatelor de la 11 septembrie (VIDEO)

Printre cele 1.500 de casete care i-au aparţinut lui Osama Bin Laden în vremea când locuia la Kandahar (Afganistan), între 1997 şi 2001, au fost găsite şi CD-uri cu muzica lui Enrico Macias.

Vestea l-a mirat pe cântăreţul francez. Contactat de France TV Info, interpretul piesei 'Les filles de mon pays' s-a arătat surprins şi 'stânjenit' de faptul că muzica lui era pe placul fostului lider al Al-Qaida, relatează 20minutes.fr.

'Sunt sigur că informaţia nu este serioasă, trebuie să fie un zvon', a declarat Macias la France TV Info. Cântăreţului nu îi vine să creadă că lui Bin Laden îi plăceau melodiile lui.

'Omul responsabil de atentatele din 11 septembrie să îl asculte pe cel care cântă 'Enfants de tous pays' ar fi un lucru foarte ciudat', a spus el, adăugând că 'printre regulile stabilite de Osama Bin Laden se număra şi interdicţia de a asculta muzică, astfel încât m-ar mira să fi avut CD-urile mele'.

La început Enrico Macias a crezut că este vorba de o farsă telefonică, dar în cele din urmă a constatat cu amărăciune că din păcate piesele sale nu l-au împiedicat pe Bin Laden să comită atrocităţi.




×