x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant în Timișoara! Un taximetrist a fost înjunghiat de un client!

Caz șocant în Timișoara! Un taximetrist a fost înjunghiat de un client!

29 Oct 2017   •   10:39
Caz șocant în Timișoara! Un taximetrist a fost înjunghiat de un client!

Un taximetrist din Timișoara a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost atacat și tăiat cu cuțitul de un client care i-a furat tableta.

Totul s-a întâmplat pe strada Andrei Șaguna din Timișoara. După ce a mers câteva minute cu clientul în mașină, taximetristul a fost amenințat cu un cuțit de tânărul care i-a spus să tragă pe dreapta.

Agresorul l-a tăiat pe taximetrist pe spate și la gât, apoi i-a furat tableta și a fugit.

Înainte de a suna la numărul unic de urgență 112, taximetristul rănit a apelat la colegii săi și le-a povestit că a fost atacat.

În același timp în care polițiștii desfășurau cercetarea la fața locului, iar bărbatul rănit primea îngrijiri medicale de la echipajul unei ambulanțe, ceilalți taximetriști au pornit într-o patrulare pe străzile Timișoarei pentru a-l găsi pe atacator, notează opiniatimisoarei.ro.

La un moment dat, pe strada Mătăsarilor, unul dintre taximetriști l-a văzut pe tânărul care furase tableta și a reușit, cu ajutorul colegilor săi, să îl imobilizeze pe agresor până la sosirea poliției.

Polițiștii au stabilit că atacatorul este un tânăr de 22 de ani din Gorj, iar cel mai probabil el va fi acuzat de tentativă de omor și tâlhărie.Observator.tv

×