x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Satu Mare: Două trenuri au fost blocate din cauza unui accident mortal

Satu Mare: Două trenuri au fost blocate din cauza unui accident mortal

10 Aug 2017   •   14:05
Satu Mare: Două trenuri au fost blocate din cauza unui accident mortal

Două trenuri au fost blocate joi timp de două ore în zona localităţii Medieşu Aurit din judeţul Satu Mare, după ce un bărbat a fost lovit mortal de una dintre cele două locomotive .

Potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, trenul care circulă pe relaţia Baia Mare - Debrecen (Ungaria) a lovit o persoană şi a fost oprit în gara din Medieşu Aurit.

"În urma deplasării la faţa locului şi a cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, la kilometrul de cale ferată 24+900, trenul IR numărul 6827-2, care circula pe relaţia Baia Mare - Debrecen a surprins în gabaritul căii ferate şi a accidentat mortal un bărbat de 64 ani, din Baia Mare, care s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure. Trenul a staţionat la faţa locului, înregistrând o întârziere de aproximativ 120 minute. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului", precizează sursa citată.

Din cauza accidentului produs, un alt tren, Regio 4311, care circulă pe relaţia Satu Mare- Baia Mare a staţionat în staţia CFR Medieşu Aurit, judeţul Satu Mare, înregistrând, de asemenea, o întârziere de aproximativ 120 minute. AGERPRES

×
Subiecte în articol: trenuri oprite accident