x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scene de coşmar într-un bar cu păcănele din Constanţa! Doi soţi au fost bătuţi cu bestialitate!

Scene de coşmar într-un bar cu păcănele din Constanţa! Doi soţi au fost bătuţi cu bestialitate!

06 Noi 2017   •   12:36
Scene de coşmar într-un bar cu păcănele din Constanţa! Doi soţi au fost bătuţi cu bestialitate!

Scandal sângeros într-un bar cu păcănele din Constanţa! O barmaniţă şi soţul ei au fost bătuţi cu bestialitate de doi indivizi.

Potrivit anchetatorilor, totul s-a întâmplat la data de 2 noiembrie, în jurul orei 23.00, într-un bar situat la intersecţia străzii Dezrobirii cu bulevardul I.C. Brătianu, în zona 'Pod Butelii'.

Cei doi agresori au intrat în bar cu gândul să consume câteva pahare cu alcool, însă angajata localului le-a spus că este închis şi i-a poftit să iasă afară. Bărbaţii s-au enervat şi au început să se certe cu femeia şi cu o altă tânără.

Soţul angajatei, care o aştepta în afara barului pentru a o duce acasă, a intervenit imediat, iar scandalul a degenerat. Cei doi agresori au pus mâna pe o carafă din sticlă şi pe un bol artizanal din sticlă cu care l-au lovit pe soţul barmaniţei, acesta fiind grav rănit.

Suspecţii, Sorin Marian Ciobanu şi Silviu Vlăduţ Pitea, au fost conduşi la audieri şi apoi propuşi spre arestare, la Tribunalul Constanţa. La data de 3 noiembrie, magistraţii au decis să-i plaseze în arest la domiciliu.Observator.tv

×