x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 70 de şcoli şi-au suspendat cursurile în Argeş

70 de şcoli şi-au suspendat cursurile în Argeş

12 Feb 2010   •   00:00

Cursurile a 70 de şcoli din 20 de localităţi din judeţul Argeş sunt suspendate vineri sau se desfăşoară cu un număr redus de elevi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş.



Unităţile de învăţământ în care nu se vor desfăşura activităţi didactice includ elevi din ciclurile preşcolar, primar, gimnazial şi liceal, precizează Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Conform reglementărilor în vigoare, suspendarea cursurilor se poate face la nivelul unităţii de învăţământ, la cererea directorului şi cu aprobarea inspectorului şcolar general sau la nivelul grupurilor de unităţi din acelaşi judeţ/municipiu Bucureşti, la cererea inspectorului şcolar general, cu aprobarea Ministerului Educaţiei. În ambele cazuri, suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului, respectiv al anului şcolar. Aceste măsuri se stabilesc prin decizie a directorului unităţii/unităţilor de învăţământ.

×
Subiecte în articol: observator