x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Absent la inundatii - Videanu a vrut sa nu se interpreteze

Absent la inundatii - Videanu a vrut sa nu se interpreteze

04 Oct 2005   •   00:00
Absent la inundatii - Videanu a vrut sa nu se interpreteze

"Nu am fost prin zonele inundate din Capitala pentru a nu aparea ca o atitudine politicianista, primarul care da cu lopata, cu cizme-n picioare, cu salopeta-n spate si cu gluga-n cap", a explicat ieri primarul general al Capitalei, Adriean Videanu (foto), absenta sa de pe strazile inundate ale Bucurestiului, el fiind plecat la un targ de marmura in Verona.

"Aceste institutii si-au indeplinit atributiile. Am vrut sa-mi asum rolul de coordonator al intregii activitati si sper ca am facut un lucru bun, ca am reusit sa rezolvam problemele in punctele nevralgice ale orasului. Astazi (luni, n. red.), in Bucuresti lucrurile sunt in regula", a conchis primarul.

INVESTITII. In schimb, premierul Tariceanu considera ca problema inundatiilor din Capitala nu poate fi rezolvata pana cand nu se vor face investitii in infrastructura. "Trebuie constientizat ca interventiile cu echipamente si utilaje postprecipitatii intr-un timp extrem de scurt nu pot sa se realizeze decat in masura in care infrastructura orasului este pregatita sa faca fata acestei situatii", a explicat Tariceanu, amintind ca in Capitala mai exista inca zone marginale, precum Giulesti-Sarbi, in care nici nu exista canalizare.

×
Subiecte în articol: observator