x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimă violentă la Sibiu: o tânără de 21 de ani a fost ucisă într-un apartament. Iubitul fetei este principalul suspect

Crimă violentă la Sibiu: o tânără de 21 de ani a fost ucisă într-un apartament. Iubitul fetei este principalul suspect

de Redacția Jurnalul    |    18 Mai 2024   •   22:51
Crimă violentă la Sibiu: o tânără de 21 de ani a fost ucisă într-un apartament. Iubitul fetei este principalul suspect

Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost găsit într-un apartament din Sibiu. Victima avea plăgi tăiate în jurul gâtului. Suspectul este prietenul fetei.

Poliția Sibiu a anunțat că „la data de 18.05.2024, în jurul orei 15.30, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi decedată și ar prezenta leziuni în zona gâtului, într-un imobil din municipiul Sibiu”.

La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Brașov, decedată.

Anchetatorii au găsit urme de violență pe corpul fetei.

„Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei”, au explicat anchetatorii.

Din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, cu sprijinul jandarmilor montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Păltiniș, a fost identificat și prins un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din județul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima.

Tânărul este audiat, au precizat anchetatorii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: crima sibiu tanara ucisa iubit