x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav în Alba Iulia: O femeie a murit, după ce microbuzul în care se afla a fost lovit de un camion

Accident grav în Alba Iulia: O femeie a murit, după ce microbuzul în care se afla a fost lovit de un camion

29 Apr 2014   •   08:55
Accident grav în Alba Iulia: O femeie a murit, după ce microbuzul în care se afla a fost lovit de un camion

O femeie şi-a pierdut viaţa, doi bărbaţi au fost răniţi grav, iar alte două persoane au suferit leziuni uşoare, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit, marţi, de un camion, în centrul oraşului Teiuş, în faţa unei biserici.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, subinspector Luminiţa Prodan, a declarat, pentru Agerpres, că, din primele cercetări, a rezultat că şoferul unui camion înmatriculat în Mureş, care se îndrepta în direcţia Alba Iulia, a efectuat o depăşire neregulamentară, moment în care a acroşat microbuzul care circula în faţa sa şi care se angajase să vireze la stânga, pe un drum secundar.

În microbuz se aflau opt persoane, o femeie, de 51 de ani, angajată a unei fabrici de încălţăminte, fiind accidentată mortal. Alţi doi bărbaţi, grav răniţi, au fost transportaţi de un echipaj SMURD la spitalul din Alba Iulia.

Microbuzul efectua o cursă intrajudeţeană de transport, pe ruta Geomal-Alba Iulia, pasagerii fiind în special navetişti care veneau la serviciu în municipiul reşedinţă de judeţ.

Poliţia a demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

×