x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Agresorul poliţistului consumase substanţe interzise

Agresorul poliţistului consumase substanţe interzise

06 Sep 2010   •   00:00

Daniel Uţă, acuzat că a lovit în cap, într-un local din Târgovişte, un poliţist de la IPJ Dâmboviţa, care în urma incidentului a ajuns în comă la spital, consumase substanţe interzise, potrivit rezultatelor medicale făcute în Spitalul de Urgenţă Floreasca.



Daniel Uţă a fost prins, duminică seară, într-un apartament din Bucureşti, în urma unei descinderi a poliţiştilor de la Investigaţii criminale, cu sprijinul DGIPI şi SRI. În apartament a mai fost găsit un bărbat, Dragoş Băncilă, care a fost ridicat de poliţişti. Acesta, împreună cu fata în apartamentul căreia au fost găsiţi cei doi, a fost dus, în noaptea de duminică spre luni, la Parchetul Tribunalului Dâmboviţa, pentru audieri.

Lui Daniel Uţă, cel care l-a lovit în cap pe poliţistul dâmboviţean, i s-a făcut rău în timp ce era transportat spre Târgovişte, pentru audieri, astfel că a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit unor surse judiciare, lui Uţă i s-a făcut rău la ieşirea din Chitila şi, pentru că îi crescuse pulsul foarte tare, a fost chemată o ambulanţă care l-a adus la Spitalul Floreasca. Conform surselor citate, lui Daniel Uţă i s-ar fi făcut rău din cauza consumului de plante etnobotanice.

Medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca spun că rezultatele analizelor indică faptul că Uţă consumase substanţe interzise. "Nu putem preciza cantitatea. Cert este faptul că în sânge au fost găsite substanţe interzise. Nu a fost găsit alcool", au explicat doctorii.

Luni dimineaţă, în jurul orei 5:00, Daniel Uţă a fost transportat la Parchetul Tribunalului Dâmboviţa, pentru audieri.

×
Subiecte în articol: observator