x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alarmă cu bombă în staţiunea Mamaia

Alarmă cu bombă în staţiunea Mamaia

22 Sep 2010   •   00:00

O alarmă falsă cu bombă a avut loc, aseară, în staţiunea Mamaia, fiind vizat un centru de distracţii. Câteva zeci de persoane aflate în acel moment în clădire au fost evacuate de către genişti.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, aseară, în jurul orei 19.00, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că în clădirea în care funcţionează Centrul de Distracţii Europa din staţiunea Mamaia a fost amplasată o bombă. Imediat, la faţa locului a fost trimisă grupa pirotehnică a IPJ Constanţa, care a evacuat clădirea şi a început căutarea explozibilului.

După aproximativ două ore de căutări, în care au fost folosiţi şi câini specializaţi, geniştii au stabilit că a fost vorba despre o alarmă falsă, astfel încât clienţii localului s-au putut întoarce la mesele de joc, potrivit Mediafax.

Primele informaţii ale anchetatorilor indică faptul că cel care a dat alarma falsă este un bărbat, care a folosit un telefon mobil cu cartelă pre-pay.

Dacă va fi identificat, autorul apelului ar putea fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de acte de terorism, prevăzută de articolul 38 din Legea nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

×
Subiecte în articol: observator