x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătaie ca-n filme la Suceava, între opt agenţi de intervenţie ai unei firme de pază

Bătaie ca-n filme la Suceava, între opt agenţi de intervenţie ai unei firme de pază

15 Mar 2010   •   00:00

Opt agenţi de intervenţie ai unei societăţi de profil din municipiul Suceava sunt cercetaţi pentru lovire, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri după ce s-au bătut, duminică, într-un restaurant din comuna suceveană Şcheia, în urma incidentului unul dintre ei fiind rănit.

Potrivit IJP Suceava, opt agenţi de intervenţie s-au băut într-un restaurant din comuna Şcheia, dar şi în afara acestuia, provocând mai multe distrugeri.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că între Adrian A. (30 ani), Daniel M. (28 ani), ambii din comuna Şcheia, Andrei M. (24 ani), din municipiul Suceava, şi Lucian C. (22 ani), din comuna Dărmăneşti, pe de o parte, şi Berariu C. (27 ani), Constantin N. (34 ani), din municipiul Suceava, şi Ştefan P. (22 ani), Alexandru B. (23 ani), ambii din municipiul Botoşani, toţi agenţi de intervenţie la o societate de profil din Suceava, a izbucnit un scandal pe fondul unui incident mai vechi care a avut loc între persoanele implicate.

Iniţial, agenţii de intervenţie s-au lovit reciproc, timp în care au fost distruse bunuri din incinta restaurantului, iar ulterior conflictul a continuat şi în afara localului, unde au fost distruse şi alte bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind de 500 lei. În urma altercaţiei care a avut loc în afara localului a fost avariat uşor un autoturism ce aparţine societăţii de pază.

De asemenea, în urma conflictului, a fost rănit unul dintre agenţi, Berariu C., care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul de "traumatism cranio cerebral prin agresiune, plagă tăiată hemitorace drept posterior şi plagă contuză fronto-temporară stânga", dar care nu a necesitat internare.

Cei opt sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri

×
Subiecte în articol: observator